Køkkener & badeværelser

Hos Bisgård & Boysen ApS opsætter vi køkken og badeværelser. Vi ved, hvor vigtig en rolle de to rum spiller i et hjem, og vi vil være med til at opfylde drømmen om det perfekte køkken og bad.

Vi står for det hele

Når vi står for totalløsningen af et badeværelse eller et køkken, sørger vi for, at alt bliver lavet lige fra idefasen, til rummet står færdigt. Vi samarbejder med veluddannede og dygtige faggrupper, der kan stå for design, elinstallationer, vand, varme, afløb og murer arbejde.

Når du lader os stå som hovedentreprenør, kan du trygt overlade alt arbejde, bekymringer og stress til os og blot glæde dig til, at du står med et færdigt og komplet køkken eller badeværelse.

Den helt perfekte løsning

Vi sørger for at holde en tæt kontakt med dig som kunde under hele processen, så vi i samarbejde kan finde den helt perfekte løsning til lige præcis dit hjem eller din virksomhed.

Vi samarbejder blandt andet med HTH Køkkener og kan stå for salg og opsætning af køkkenet til både privatkunder samt erhvervskunder.

 

Vi samarbejder bl.a. med:

HTH

Uno form

Invita

Multi form

Svane

HTH Gør det selv

Kontakt os

Bisgård & Boysen

Det forpligter

at være medlem af Kolding Tømrermesterforening og Dansk Byggeri. Dansk Byggeri's medlemmer er forpligtet til at levere veludført, solidt og forsvarligt håndværksarbejde.

​Hvilket er DIN sikkerhed!

Vi er medlem af