Tagarbejde

Tømrer Bisgård & Boysen i Kolding er din tagekspert. Vi udfører alle former for tagarbejde og arbejder med materialer som tegl, beton, eternit, stål samt pap/folie.

Af tagarbejde udfører vi blandt andet:

  • Udskiftning af nyt tag
  • Renovering og opbygning af kviste
  • Reparation af gammelt tag
  • Gennemgang af tag for utætheder
  • Og meget andet tagarbejde

Tagarbejde: Undgå dyre reparationer

Vi har mange års erfaring inden for tagarbejde, og har gennem tiden lært, hvor de største faldgrupper ved et gammelt tag befinder sig. Når vi laver tagarbejde, kan vi gennemgå taget omkring åbningerne og tjekke, om det stadig holder tæt, eller om der er brug for en udbedring for at undgå fremtidige og omkostningstunge reparationer.

Tagarbejde i høj kvalitet

Når vi laver tagarbejde, kan vi rådgive dig, om det bedst kan betale sig at udskifte taget, eller om en renovering er nok. Vi sørger også for at give dig de bedste råd om valg af materiale, så du får et tag, som passer til stilen på huset eller virksomheden.

Vil du have en professionel til at udføre dit tagarbejde, så kontakt os på telefon 75 50 40 13. Vi kører til hele Kolding og omegn.

 

Vi samarbejder bl.a. med:

Beton & tegltag:

Pro-file

Randers Tegl

Brik & Brik

Monier

Komproment

I.B.F

 

Eternittag:

Ivarsson

Cembrit

 

Ståltag:

Lindab

Plannja

DS Stålprofil

Kontakt os

Bisgård & Boysen

Det forpligter

at være medlem af Kolding Tømrermesterforening og Dansk Byggeri. Dansk Byggeri's medlemmer er forpligtet til at levere veludført, solidt og forsvarligt håndværksarbejde.

​Hvilket er DIN sikkerhed!

Vi er medlem af