Gulve & Lofter

Bisgård & Boysen ApS er din ekspert i opsætning af lofter og lægning af gulve. Vi udfører opgaver for både privatkunder samt små og store erhvervskunder.

Træ- og laminatgulve

Vi har stor erfaring i alle slags trægulve, og kan sørge for udskiftning til nye gulve, eller reparerer de gamle gulve, hvis de er slidte.

Valget af farve og materiale på trægulvet kan have stor betydning for det enkelte rum. Hvor meget slitage kan gulvet tåle? Gør den mørke farve på brædderne rummet mindre? Hvor meget skal træet vedligeholdes? Spørgsmålene og overvejelserne kan være mange. Med vores erfaring og ekspertise kan vi hjælpe dig med det helt rigtige valg, så du får de perfekte gulve til dit hjem eller din virksomhed.

Trælofter og lofter af gips

Alt efter ønske opsætter vi både trælofter og gipslofter med og uden stuk. Vi kan også opsætte lyddæmpende lofter, som egner sig specielt til virksomheder eller parcelhus med klinker på gulvene.

Vi hjælper dig med det rigtige valg af lofter, og sørger for, at arbejdet bliver udført i højeste kvalitet.

 

Vi samarbejder bl.a. med:

Dinesen Gulve

Junkers

Tarkett

Moland

Timberman

Pergo

Raw

Kontakt os

Bisgård & Boysen

Det forpligter

at være medlem af Kolding Tømrermesterforening og Dansk Byggeri. Dansk Byggeri's medlemmer er forpligtet til at levere veludført, solidt og forsvarligt håndværksarbejde.

​Hvilket er DIN sikkerhed!

Vi er medlem af