Fag- og hovedentreprise

Hos Bisgård & Boysen ApS kan vi stå for totalløsningen som hovedentreprenør, ligesom vi kan stå for fagentreprisen inden for renoveringsopgaver, nybyggeri eller andre byggeprojekter.

Professionel hovedentreprenør

Som hovedentreprenør løfter vi den store opgave fra start til slut. Vi arbejder med faste samarbejdspartnere, der besidder den samme høje sans for kvalitet, som vi også kræver af os selv. Vi sørger for, at det kun er dygtige og professionelle håndværkere, som udfører arbejdet, om det er el-installatører, murere, malere eller vvs-fagmænd.

Det perfekte byggeprojekt

Med os som hovedentreprenør har du kun én kontaktperson under hele byggeprocessen, og skal kun betale én regning. Vi sørger for, at du som kunde kan føle dig tryg ved alle beslutninger, som der bliver taget under hele forløbet, og for at alt stemmer overens med dine forventninger og ønsker. Vi holder en tæt og god dialog gennem byggeriet, og får afstemt alle usikkerheder og bekymringer, så resultatet bliver helt perfekt.

Lad Bisgård & Boysen ApS være tovholder på dit projekt. Så er du sikret et solidt håndværk udført af faglærte håndværkere.

Kontakt os

Bisgård & Boysen

Det forpligter

at være medlem af Kolding Tømrermesterforening og Dansk Byggeri. Dansk Byggeri's medlemmer er forpligtet til at levere veludført, solidt og forsvarligt håndværksarbejde.

​Hvilket er DIN sikkerhed!

Vi er medlem af