Døre og Vinduer

Bisgård & Boysen har stor erfaring i arbejdet med et bredt udvalg af døre og vinduer, og er blandt andet VELFAC Vinduesmester. Vi har et fast mandskab, som kun udfører arbejde med døre og vinduer.

Udskiftning af døre og vinduer i Kolding

Inden for arbejdet med døre og vinduer udfører vi hos Bisgård & Boysen ApS alle typer af opgaver uanset omfanget. Tømrerfirmaet, som ligger i Kolding, består af 14-17 tømrere, hvilket betyder, at vi har kapaciteten til at udskifte selv store partier af vinduer.

Efter en samtale om, hvad kunden ønsker, finder vi naturligvis de helt rigtige vinduer og døre, der samtidig matcher bygningens stil.

Vi har samarbejde med mange forskellige leverandører, og benytter udelukkende kvalitetsprodukter, når vi udskifter vinduer.

Servicering af døre og vinduer

Vi har gennem årene serviceret mange kunder for blandt andet VELFAC, RATIONEL m.fl. for privat- og erhvervskunder. Derfor kan eftersyn og reparation af vinduer i Kolding også siges at være et af vores absolutte specialer.

Kontakt din vinduesmester i Kolding på tlf. 75 50 40 13 for nærmere oplysninger eller for et uforpligtende tilbud på dine nye døre og vinduer.

 

Vi samarbejder bl.a. med:

Velux

Velfac

Rationel

STM

Idealcombi

Swedoor

Kontakt os

Bisgård & Boysen

Det forpligter

at være medlem af Kolding Tømrermesterforening og Dansk Byggeri. Dansk Byggeri's medlemmer er forpligtet til at levere veludført, solidt og forsvarligt håndværksarbejde.

​Hvilket er DIN sikkerhed!

Vi er medlem af